Sofia Wistam spelar just nu in Tempation Island i Thailand. Programmet sänds senare i 2017.
Sofia Wistam spelar just nu in Tempation Island i Thailand. Programmet sänds senare i 2017.

Sofia leder par på frestelsernas ö

Sofia Wistam leder Temptation Island när realitysuccén gör comeback i svensk tv. Inspelningarna pågår just nu på ön Koh Samui på Thailands östkust, och kommer att sändas på Kanal 5 och Dplay under 2017.

Fyra förälskade par har anlänt för att se hur deras kärlek klarar de prövningar som väntar på frestelsernas ö. Paren har kort efter ankomsten skilts åt, och befinner sig nu i varsitt läger omgivna av svårmotståndliga frestelser i form av spännande och attraktiva singlar. Under ett par veckor utsätter de sin kärlek, sin tillit och sin svartsjuka för den ultimata prövningen.

Programledaren Sofia Wistam finns där för paren samtidigt som hon guidar tittarna genom händelserna.

– Kärlek och relationer är något som jag personligen är genuint intresserad av. Vad är okej att göra i ett förhållande och vad är att gå över gränsen? Hur allvarlig är en kyss, och vad kan den få för konsekvenser? Här har vi fyra unga par som vill testa sitt förhållande innan de bestämmer sig för hur de ska gå vidare, och jag tycker att det ska bli jättespännande att se hur de hanterar frestelser – men också hur de klarar av att se varandra bli uppvaktade av andra, säger Sofia Wistam i ett pressmeddelande.

Inspelningarna av Temptation Island äger rum mitt emellan den sjunde och den åttonde säsongen av Kanal 5:s långkörare Sofias änglar.

– Det jag tar med mig till båda de här på papperet ganska olika produktionerna är förhoppningsvis en närvaro och en stabilitet, och ett sinne och hjärta som är öppet för människors mest ärliga känslor och historier. I Temptation Island handlar det kanske framför allt om glädje och kärlek – och det är ju underbart.

Temptation Island produceras av Nordisk Film och TV för sändning på Kanal 5 och Dplay under 2017.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *