kylie_specsaver_puff

Kylie designar bågar för Specsavers

Modern classic, subtle bling och reinvented vintage är ledorden bakom Kylie Minogues samarbete med Specsavers. I mars släpps kollektionen med 25 bågar och fem solglasögon som bjuder på klassiska modeller med popdrottningens egen twist.

– Att designa de här glasögonen har varit en fantastisk upplevelse. Jag har inspirerats mycket av moderna klassiker, populära former och stilar som passar de flesta, men med min egna personliga twist, säger Kylie Minogue i ett pressmeddelande.

specsaver4 specsaver3

– Personligen vet jag hur viktigt det är att kunna uttrycka sig med sina glasögon. Jag älskar att ständigt kunna förändra min look, och att välja bland olika stilar är definitivt något som tilltalar mig. Ofta vill man kombinera den funktionella vardagslooken med lite glamour till kvällen. Det är något jag verkligen velat få med och jag brukar kalla det ”a hint of subtle bling”, fortsätter Kylie Minogue.

Stjärnan är även känd för sin längd på endast 152 centimeter. För att återspegla det består kollektionen av flera bågar i mindre storlek.

– Baserat på mina idéer såg vi till att bågkollektionen bestod av flera modeller i petite storlek. Jag vet hur svårt det kan vara att hitta glasögon som passar. Vi har verkligen sett till att det finns något för alla, säger Kylie Minogue.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *