11 oktober 2017|Okategoriserade

Halloween-galej

Halloween. Två veckor till sen är vi där. Lilla M pratar om ”alloween” var dag. ”När får jag klä ut mig mamma?.. Jag vill bara äta pannkakor med spagetti och köttfärs.. Kan vi hänga upp spöken i mitt fönster?.. När ska vi skära ut den läskiga pumpan?”.
Halleluja! Vi har i alla fall bjudit över några vänner på halloweenmiddag. På menyn står blir läskiga maskar, fingrar och hundbajs. Ja, vi vuxna får något lite glammigare, men svart spagetti med skaldjur ska det allt serveras!

Halloween-dukning med pumpor, spindlar och dödsänglar väntas också. Här nedan har jag gjort en Halloween-dukning i samarbete med CoolStuff  där alla dekorationer kommer ifrån.
DSC_0061 DSC_0050-2  DSC_0043 DSC_0039 DSC_0033 DSC_0005

Mat som jag inspireras av hittar ni här, här och här.

Xoxo

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *