7 oktober 2017|Okategoriserade

Rosa blommor och kaninpyjamas

Lördag morgon.
Lilla loppan vaknade runt 06 och kaffekokaren har stått på ett tag. Hunnit tvätta regnkläder och overaller och klockan är inte ens 08. Igår hade vi en mysig fredag med gos och mys. Finaste buketten som pryder bordet fick vi av mina övergoa kollegor.

DSC_0094 DSC_0062   DSC_0098

Och denna fin-fina pyjamasen kom hem häromdagen. Gulligaste små kaniner till en liten M. Köptes i tre-pack från Next, fick en i leo också – tänker den på en liten Molls i vårt nya fräsiga hus med svart kök. Kommer bli så mysigt! DSC_0086 DSC_0080DSC_0082

Idag väntas brunch på landet följt av Bamse-teater på Malmö arena. Lite fika med hela gänget, vi är fyra kollegor som ska gå med våra små tjejer, så himla kul att vi är så ”samlade” i livet. Ikväll ska jag in till stan för tjejmiddag hos min fina vän Frida.

Imorgon väntas köks- och badrumsbeslut till huset, wihoo!

Xoxo

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *