17 september 2017|Inredning

Vår dröm

HEJ!

Ni minns den där renoveringen jag pratade om? Den avstannade lite, istället beslöt vi oss för att flytta, läget blev liksom lite så. Och just nu är vi så väldigt nära, det gäller bara att vi får/ blir tilldelade ett hus. Det handlar om vår turordning på listan. Vi vill såå gärna. Och hoppas, hoppas att vi ”får” ett hus, så vi kan tacka ja och skriva på papper. Huset är ett radhus, nybygge som blir klart kvartal 4 nästa år – om cirka ett år alltså. Det är så fint och jag har ju såklart redan suttit med moodboards och planerat känslan i vartenda rum.
Vi väljer att bygga tre sovrum, så ett rum blir gäst och kontor tills en till liten bebis dyker upp (hoppas vi).  Två badrum, ett litet och ett stort. Ett sovrum till oss, ett till lilla Molls och så öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

guests-01 Mollys-01 bedroom-01 livingoroom-01

bathroom-01 diningarea-01

Helt nytt, så lyxigt. Att få bestämma kök, golv, kakel, dörrar och lister. Åh, håll tummarna för oss!!
Om ett par veckor vi.

Xoxo

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *