7 september 2017|Inredning, Mitt hem, Sovrum

Svala sovrumsdrömmar och hotellkänsla

Detta med kallare nätter. Vi öppnar vår lilla dörr, låter den svala luften ta över rummet och så kryper vi längre ner i sängen och drar upp täcket till hakan. Det är SÅ härligt och det känns så friskt. Allra bäst känns det med nybäddat, då såklart nydushad med hela skönhets-kittet först. Åh, bästa bästa!!

sovrum

sovrumOch hörrni, det här med vita krispiga lakan – hotellkänsla direkt! Investera i ett bra påslakan, eller två, så har du så att du kan byta. Linne, silke, egyptisk bomull, välj din egen favorit. Vårt bästa (mitt bästa, Kasper couldn’t care less) är i ekologiskt silke. Nu väntas just min torsdagsrutin med bad, hårinpackning, ansiktsmask, peeling, you name it! Sen bäddar jag ner mig här med en serie.

xoxo

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *