4 september 2017|Familjeliv, Food, Mitt hem, Vardag

Just another weekend

Hösthelg. Höstkväll.
Vi fick en härlig dag i staden hela lilla familjen. Vi lunchade på shurf shack, shoppade höstnyheter till lilla M och avslutade med glass. Sen blev det kväll, rödvin, tända ljus och charkisar. Det är vi bra på här hemma, h-e-r-r-e-g-u-d! Älskar det, mys framför TV, pyjamas och brillor. Bästa, bästa! Lilla M älskar det precis lika mycket som vi, score! Nu ska vi bara få henna att äta räkor sen så..

chark DSC_0297 DSC_0299

Nu har jag åkt på lite förkylning och feber. Gosade mest här hemma igår. Idag är det måndag och vi är ju lediga lilla M och jag. Vi får se vad vi hittar på, frågan är om hon fixar en slapp dag här hemma utan någon större aktivitet. Det ska nog lösa sig..

Förresten – jag lyckades torka de finaste hortensiorna från Mollys kalas, high five på den! Hade de bara i vattnet i vasen och vipps så hade de torkat.
Xoxo

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *