27 augusti 2017|Barn, Familjeliv

Kalas för Molly

Åh, vilken helg! Vi har firat lilla M, tre år på tisdag. Låtsades som att hon fyllde år igår, för att kunna maxa dagen och vara tillsammans! Lilla, stora flickan. I lördags blev det frukost på säng, paket och sång. Badhuset, fiskeboden, lakplats, glass och godiskväll.

DSC_0169-2 DSC_0174

DSC_0187

Och idag var det dags för släktkalas, alla fina, kära var här! Molly hade önskat sig en glasstårta, och glasstårta blev det! Bigpack omgjord till glassbomb med hemmagjorda maränger och egenplockade bär, haha! Muffins bakade vi med, till Mollys stora förtjusning, med god rosa citronfrosting, mumma-bumma!

DSC_0305 DSC_0324 DSC_0325 DSC_0329 DSC_0333 DSC_0340 DSC_0346

Lycklig sessa i spindelmannen. Nu har vi lekt och busat för en hel vecka! Nu blir det prommis för att natta lilla M och sen väntar bubbel, slapp och film. Imorgon är vi lediga, lilla M och jag, vi ska leka med leksaker och bara vara, ljuvligt!
Xoxo

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *