21 augusti 2017|Inredning, Interiör, Mitt hem

Det enklaste är oftast det vackraste

Myser, gosar och njuter. Jag har beslutat att ge ner i tid, tiden med lilla M går alldeles för fort och jag hinner inte med. Var måndag, med start idag, ska vi vara hemma och gosa. Bara hon och jag. Det ska bli så himla mysigt. Idag startade vi med lera, böcker och dans. Nu kikar vi på film, ljusen är tända, det är ruggit och kallt. Det drar kyligt från fönstren och det känns som att hösten har kommit för att stanna. Jag  njuter, njuter och njuter.

details DSC_0209 DSC_0211På matbordet har jag installerat ett enkelt och lugnt stilleben där mjuka och hårda former möts. Hårt och mjukt, svart och vitt. Kontraster är oftast det som bildar det finaste stillebenen tycker jag. Finaste enklaste kvistarna från svärmors trädgård och ljus som skapar mys. Mys, som är det bästa jag vet. Just precis så som våra måndagar ska spenderas, eller ja, precis så som lilla M önskar. Kanske går vi till leklandet, badhuset eller bara pysslar och busar här hemma. Det känns otroligt lyxigt att få unna oss detta.

I eftermiddag kommer en liten kompis och hans mamma hit på fika, tills dess gosar jag med min lilla ”Elsa”. Hihi!
Xoxo

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *