13 augusti 2017|Mode, Nöje, Okategoriserade, Resa

Woop-woop

Är just nu i extas! Ni vet när man har bokat in något och känner sig taggad till max! SÅ känner jag nu. Jag och min fina, fina vän Ulrika och jag ska nämligen till London i höst. Vi är barnfria, vi är ensamma och vi ska på hör och häpna, pizza- och proseccofestival. Woop, woop!

Jag drömmer redan om svarta jeans, pumps och stickad kofta i kamelfärgad kashmir. Stor härlig halsduk, mörka naglar, shopping och bubbel. Småprat in i timmarna och massor av mat. Ekorrar i Hyde Park och kanske en musikal om vi hinner.. Åh, love love LOVE.

pizza1 pizza

Om du också är sugen, kan man boka biljetter här.
Jag inspireras just nu av:

hhh-01

hhh-01

Och jag drömmer om höstens IT-plagg (enligt mig):
autumn-01

Klicka på varumärket så finns det direktlänk till produktsidan.
Väska, Hugo Boss. IT-koftan, Samsø Samsø. Mockaskor är det snyggaste, dessa från Smaø Samsø.  Statement ring från Dyrberg/Kern. Scarfs, Day Et. Mobilskal, Day Et. Glansiga jeans, HM.

Idag står playdate och städning på vårt schema. Hoppas ni får en fin söndag,
Xoxo

2 kommentarer

  • Men så häftigt. Himla kul det låter!! Vill också åka nu juh!Kram och tack för bra inspo

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *