Modellerna är tidlösa när Svenskt Tenn lanserar sin nya väskkollektion.
Modellerna är tidlösa när Svenskt Tenn lanserar sin nya väskkollektion.

Svenskt Tenn lanserar väskkollektion

Svenskt Tenns produkter har länge varit några av de mest populära inredningsdetaljerna som visats i inredarnas instagramflöden. Nu kanske vi även får se mer av varumärket hos modeeliten när Svenskt Tenn utökar sortimentet av personliga accessoarer med en väskkollektion i skinn.

Kollektionen är framtagen i samarbete med den italienska designbyrån IVORY och består av en handväska, en toteväska, en kuvertväska, en portfölj och en plånbok i mjukt kalvskinn med Estrid Ericson-inspirerade mässingsdetaljer.

– Det här är Svenskt Tenns första kollektion skinnväskor och vi har tagit fram tidlösa modeller där både skinn och hantverk är av allra högsta kvalitet. IVORY har arbetat med många välkända, internationella varumärken, så deras kunskap och erfarenhet varit väldigt värdefull för oss, säger Thommy Bindefeld, marknadschef på Svenskt Tenn.

Svenskt_Tenn_Briefcase_Leather_Black_artpuff

Portfölj, 9 800 kr.

Svenskt_Tenn_Totebag_Embossed_Leather_artpuff

Toteväska med präglat skinn, 4 500 kr.

Svenskt_Tenn_Totebag_Leather_Black_artpuff

Toteväska, 5 500 kr.

Svenskt_Tenn_Clutch_Leather_Black_artpuff

Kuvertväska, 4 200 kr.

Svenskt_Tenn_Handvaska_Skinn_Svart_2_artpuff

Väska, 7 500 kr.

Samtidigt passar Svenskt Tenn på att förnya sitt övriga sortiment av produkter i skinn, med allt ifrån korthållare och necessärer till pennburkar och smyckeskrin. De tillverkas i samma skinnkvalitet som väskorna och är präglade med ett klassiskt mönster formgivet av Estrid Ericson. Dessutom får Svenskt Tenns populära textilväskor en uppdatering med nya detaljer. Väskorna får också, som en del i satsningen, en egen avdelning i butiken med mer yta än tidigare.

Svenskt_Tenn_Desk_Pad_Embossed_Leather_Green-(1)_art

Skrivbordsunderlägg, 3 800 kr.

Svenskt_Tenn_Wallet_Leather_Grey_art

Plånbok, 2 500 kr.

Svenskt_Tenn_Card_Holder_Embossed_Leathera_art

Korthållare, 680 kr.

 

 

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *