30 augusti 2017|Inspiration, Jessica Limont, Vardag

Ingefära for the win

AllsångsTisdag
en bild från semestern i somras, fler bilder kommer i ett senare inlägg :)

YAAAAY! Jag vill inte ta ut segern i förskott men jag tror jag lyckats vinna över förkylningen. Har som ni vet preppat med ingefära senaste dagarna, käkat minst en hel ingefärarot.. Och imorse kände jag mig så mycket bättre! Halsontet är borta och snoret är genomskinligt istället för grönt. Haha okej. Kanske för mycket info.. Hur som haver så känns det verkligen som att det är påväg åt rätt håll! Dock är jag sååå mör i kroppen efter att ha legat i sängen i tre dagar. Man blir ju typ sjuk av att vara sjuk? Får kanske bli en liten försiktig promenad så att jag inte får ryggskott istället!

Jessica Limont.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *