30 augusti 2017|Inspiration, Jessica Limont, Weekend

Finbesök från Göteborg

FinbesökFrånGbg1 FinbesökFrånGbg2 FinbesökFrånGbg3 FinbesökFrånGbg4 FinbesökFrånGbg5 FinbesökFrånGbg6 FinbesökFrånGbg7 FinbesökFrånGbg8 FinbesökFrånGbg9 FinbesökFrånGbg10 FinbesökFrånGbg11 FinbesökFrånGbg12

Här kommer ett gäng bilder från när vi hade besök från Göteborg under vår sista semestervecka.. Soulie och Mattias kom och hängde med oss några dagar<3 Vi åt massa god mat, åkte båt, strosade i stan och kikade Allsång på Skansen. Helt PERFEKTA dagar! Och som vanligt blir jag alldeles lipig när det är dags för min Soulie att åka hem. Tänk att tiden med dig aldrig är nog! Så TACKSAM för vår vänskap <3 <3 <3

Jessica Limont.

2 kommentarer

  • HEEEEELT PERFEKT, som ALLTID! <3 DU&JAG <3
    DU är BÄST! <3<3<3

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *