23 augusti 2017|Jessica Limont, Vardag

Semestern är över, nu kör vi höst!

Semesterfirare

Semestern är över och jag har hunnit jobba tre dagar. Trots att semester är UNDERBART så är jag ju en såndär som älskar vardag. Jag är otroligt pepp på den här hösten! Dessutom längtar jag till december. Har varit fruktansvärt sugen på jul de senaste dagarna. Och lussebullar, nybakta och alldeles varma. Och julmusik. Och tända adventsljusstakar och varma vinterjackor. Jag ÄLSKAR julen!

Jag antar att ni vill se mer bilder från mina semesterdagar? Jag var ju väldigt duktig där ett tag och bloggade ihärdigt varje dag, sen flöt dagarna ihop och jag hade andra saker för mig vilket gjorde att bloggen inte hanns med. Men nu är jag tillbaka!

Jessica Limont.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *