8 augusti 2017|Inspiration, Jessica Limont, Mode & skönhet, Weekend

Semester, dag 8 – ärenden

SemesterdagÅtta1 SemesterdagÅtta2SemesterdagÅtta3
mina espadrillos som ni ser ovan köpte jag i söndags, kjolen köpte jag för ett par veckor sedan :)

Hola babes! Hur mår ni en tisdag som denna? Vi vaknade strax efter 09 och har sedan dess tagit det lugnt. Jag har städat lite grann och Linus sitter vid keyboarden och spelar. Solen skiner idag så vi tänkte väl ge oss ut på havet :)

Ovan ser ni en liten outfit från igår. Vår 8:de semesterdag blev en riktig ”ärende-dag”. Vi åkte bl.a. till Volvo för att ordna vårt ena däck som indikerade på lågt lufttryck. Bilen ni ser i bakgrunden köpte vi för lite mer än en månad sedan, och köper man en ny bil borde inte ena däcket jämt och ständigt indikera på lågt lufttryck (vi har fyllt det med luft flera gånger). Det indikerade redan på lågt lufttryck i bilhallen när vi kollade på bilen. Dock trodde vi och säljaren då att det endast behövde pumpas.. Det visade sig iaf att det satt en skruv i däcket.. Haha! Inte konstigt att luften pyste ut. Men nu är det som sagt ordnat! Efter vårt besök hos Volvo åkte vi till Nacka där vi besökte en möbelaffär. Vi ska nämligen köpa ny soffa och åkte dit för att provsitta och välja tyg. Resten av dagen fortsatte sedan i samma anda, vi gjorde ärenden tills vi blev trötta och hungriga.

Kvällen avslutades med hemlagad svamp och sparris-risotto. MUMS så gott det var!

Jessica Limont.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *