30 april 2016|Inspiration, Weekend

Valborg i Upplands Väsby

VALBORG1
VALBORG2
VALBORG3
VALBORG4
VALBORG5

Glad valborg alla sköna! Min dag startade tidigt, blev väckt av lillebror som var pigg som en mört och tyckte det var dags att kliva upp. Bara att lyda! När vi hade käkat frukost gjorde vi oss iordning och sedan skjutsade jag mina syskon till McDonalds där vi mötte upp deras mamma.

Nu är jag och Linus hemma hos Elin och John, -grabbarna bygger altan och jag och Elin sitter vid våra datorer. Elin ska nämligen starta en inredningsblogg, så jag ska hjälpa henne lite med uppstarten. Hur spännande? Jag länkar sen när allt är klart så ska ni få följa en riktigt inspirerande blogg : )
Som ni ser på bilderna ovan har vi käkat tårta idag, varför? Jo för att John fyller hela 27 år! Hurra hurra hurra hurra!

Happy saturday! How are you? We are spending our saturday at John and Elins place. How are you spending yours? Except the fact that there is saturday, it’s also John’s 27 th birthday! HAPPY BIRTHDAY JOHNIE BOI! 😉

Jessica Limont.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *