22 juli 2017| Inspiration, Jessica Limont, Weekend

Tre dagars ledighet från och med.. Nu!

LedigLördag1LediglLördag2

Min dag började med en ordentlig sovmorgon, sen åkta jag till affären och handlade frukost. Senaste timmen har jag legat på vår uteplats, lyssnat på ljudbok, kollat på havet och druckit kaffe. Perfekt start på dagen!

Annars då? Jag är ledig i tre dagar nu, känns så himla fint! Om en stund ska vi röra oss mot Uppsala. Släktträff väntas! Min kusin David och min moster Camilla har fyllt år, det ska såklart firas :)

Jessica Limont.

21 juli 2017| Inspiration, Jessica Limont, Mode, Mode & skönhet, Shopping

På Pom & Flora med Amanda

PomOchFloraMedAmanda1PomOchFloraMedAmanda2PomOchFloraMedAmanda3PomOchFloraMedAmanda4PomOchFloraMedAmanda5PomOchFloraMedAmanda6PomOchFloraMedAmanda7

Hooooola gullfisar! Hur mår ni? Har ni lika fint väder som vi har här i Stockholm? Solen strålar och jag har precis käkat frulle på vår uteplats :) Idag jobbar jag sista 14 till 23-passet den här veckan. Ska bli underbart med några dagars ledighet!

Igår innan jobbet mötte jag upp Amanda på Pom & Flora för brunch. Amanda är hjärnan bakom Blanca & Friends och driver företaget tillsammans med Elin. Hur stolt blir man inte när ens vänner är så kreativa och grymma?! <3 Jag lämnade min väska till Amanda för att få den pimpad.. Ser så mycket fram emot resultatet!

Jessica Limont.

18 juli 2017| Inspiration, Jessica Limont, Vardag

En tisdag i Juli

KorgväskaPåBryggan

Jag har legat på bryggan en timme och lyssnat på ljudbok + druckit kaffe. Nu är det dock dags för mig att göra mig iordning inför jobb, börjar 14. Väskan ni ser ovan fick jag ju i födelsedagspresent av Elin, Amanda och John. Elin och Amanda säljer dessa väskor. Jag ska om ett par dagar få den ”pimpad”. Mer bilder och info kommer senare :) Visst är den fin?!

Jessica Limont.

16 juli 2017| Hälsa, Inspiration, Jessica Limont, Middag, Recept

Bon Appétit

Pastasallad1Pastasallad2 Pastasallad3

Här kommer ännu ett enkelt och gott lunch/middagstips! Perfekt att ta med till stranden :) Du behöver: pasta, blandsallad, tomat, gurka, rödlök, fetaost, pesto, soltorkade tomater och oliver. Ett tips är att lägga en slant extra på oliverna, det är stor skillnad i smak på de billigare och de lite dyrare. Jag brukar köpa oliver från delikatessen! Bon Appétit!

Jessica Limont.

14 juli 2017| Hall, Inredning, Inspiration, Jessica Limont, Weekend

Fredag, sol och grillat

VårHall
En bild tagen infrån vår hall :)

Trots att jag jobbar imorgon har jag ändå en riktigt härlig fredagskänsla! Efter jobbet tvättade jag bilen, handlade och nu håller vi på att förbereda middagen. Det blir halloumiburgare med grillade grönsaker och tryffelbea. MUMS!

Hoppas ni alla får en superfin helg<3

Jessica Limont.

10 juli 2017| Inspiration, Jessica Limont, Mode & skönhet

Att unna sig

UnnatMig1 UnnatMig2 UnnatMig3

För ett par månader sen unnade jag mig en dyrgrip från Louis Vuitton. Jag satte för länge sen ett mål och när jag klarade av det hade jag sagt åt mig själv att jag skulle få unna mig något som jag länge velat ha. En del kanske inte kan förstå hur man kan lägga pengar på dyra väskor eller andra materiella saker. Man får lägga sina pengar på det som man själv anser förgyller ens liv.  Jag lägger exempelvis mycket hellre mina pengar på vackra saker än alkohol, tobak och nikotin. Vi är alla olika, och det är okej<3

Om du fick unna dig själv något, vad som helst, vad hade du då köpt?

Jessica Limont.

10 juli 2017| Okategoriserade

Brunch dagen efter möhippa

MöhippeBrunchDag2

Vilken rolig och härlig helg jag haft! I lördags hade vi möhippa för vår älskade Elin<3 Dagen bjöd på många många skratt och även en del incidenter.. Som när Elin kissade i en av de allmänna toaletterna som står i Tanto och tappade sin mobil i toaletten. Haha, hur typsikt Elin?!

Igår (söndag) möttes alla tjejer upp igen. Det var dags för brunch! Så mysigt att få ses dagen efter möhippan och prata om allt roligt som hände. TACK för en underbar dag<3 Nu ser vi fram emot bröllopet i augusti!

Jessica Limont.