29 februari 2016|Okategoriserade

Grattis Alicia!

Vacker kvinna. Duktig kvinna. Powerkvinna.

Hela dagen har väl, i allas öron och ögon bestått av The Oscars, där nyheten om att Alicia tog hem en Oscarsstatyett redan bekommit historia. För mig får man gärna fortsätta. Tjata på för Guds skull. Jag kan inte få nog! Grattis Alicia. Vilken stjärna! Och sen har vi ju allas vår, eller jag skulle egentligen vilja benämna honom min alldeles egna, Leo… Leonardo DiCaprio och världens bästa skådespelare, enligt mig. Ingen skådespelar bättre än honom. Min Leo. Grattis!

Sen har vi ju lite gott och blandat från röda mattan. Mumma! Jag har plockat ut några favoriter, några som var sisådär och några som skulle kollat två gånger i spegeln innan de gick hemifrån. Håll tillgodo!

2 favoriter:

dc5d22d332b07e703ce13cc8d8a1b39cd45c8793492954c2adced058d0527e0f

Alicia Vikander i Louis Vuitton. 

Kommentar: Surprise x 2! Surprise att hon drar alla stilpoäng som finns och surprise att hon bär Louis Vuitton (hon har ju frontat kampanjer för LV den senaste tiden, så vi har har knappt sett henne i annat än LV). Detta är så vackert! Den där blekgula mot Alicias vackra hudton. Jag kan inte låta bli att tänka på Belle i Skönheten och odjuret… haha! Men det gör bara klänningen vackrare! Wow!

 

cf4d00be2cf454e76ea286a1522a190c39962042145a0b4c9d3b6a8abbd8e8a0

Olivia Wilde (huge girl crush!) i Valentino. 

Kommentar: Olivia nailar trenden plisserat med bravur! Detta är så vackert så att jag kommer vara knäsvag hela veckan.

 

 

2 sisådär:

attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California.

Daisy Ridley i Chanel Haute Couture. 

Kommentar: Denna kreation hade knipit fler poäng om den hade haft lite släp. Tänk vilken Chanello-dröm det hade varit!

 

RooneyMara_Givenchy

Rooney Mara i Givenchy. 

Kommentar: Så otroligt nära en klänning med full pott. En del kan tycka att det där lilla tarmhålet ”gör klänningen”, men jag tycker att det förstör. Rooney har ett ganska stenhårt ansikte med stenhård make-up (halleluja så snyggt!) så hon kan poppa vilken spetsblåsa som helst utan något ”coolt och originellt” som utmärker klänningen.

 

 

2 ”kolla dig i spegeln en extra gång”:

584c1dbea122097e7cbe65b09582a2b6ac79c1d0f6daeb56aa611568f595395e

Mindy Kaling i Elizabeth Kennedy.

Kommentar: Här går jag emot vad många moderecensenter skrivit. Men jag gillar den verkligen inte. Den passar inte Mindy. Mindy förtjänar något pampigt. Hon sätter dock en trend för våren, blottade axlar.

 

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28: Actress Kerry Washington attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Jeff Vespa/WireImage)

Kerry Washington i Versace.

Kommentar: Ok, klänningen passar faktiskt Kerry. Men klänningen i sig… Det blir för hårt. Läder är svårapplicerat. Speciellt på Oscarsgalan.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *