22 februari 2016|Blogg, Jennie Sträng, Mode

the nudes

För tre år sedan lanserades Christian Louboutin ”The Nudes”. Idén kom från att Louboutin själv visste om vetskapen om att alla kvinnor vill ha längre ben. Sedan 2013 har ”The Nudes” lanserats i olika modeller. Designern säger att han alltid producerat en Nude sko, dock alltid i färgen beige. Han fortsätter med att han själv inte har hudtonen beige och han har klienter över hela världen med olika hudtoner som han vill göra lyckliga. Kollektionen har sedan dess blivit en bästsäljare. Och bilderna sen… är inte BEN det vackraste man kan fotografera?! Vacker, vackrare, vackrast. Seriöst.

nudes-2

 

Jag vill också ha längre ben. Det behöver dock inte betyda att man behöver komma upp några centimeter från jordskorpan, nej. Kör på en sandal, ballerina eller pumps om du vill… men då i din hudton! Simsalabim så får du längre ben. Därför drömmer jag om dessa beauties:

CLSoKate

Christian Louboutin – So Kate

 

Chloeballerina

Chloe – Lauren ballerina

2 kommentarer

  • Du är så duktig på att berätta anekdoter och bakgrundsinfo :) SÅ kul att läsa om! Och by the way – sitter inte du inne på två ganska långa ben?? 😉

    • Men TACK Maria! Och det kommer från DIG som jobbar med detta. Det betyder mycket :) Haha! Nja, ganska så ;P

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *