9 februari 2016|Blogg, Mode & skönhet

Louis Vuitton <3 Unicef

LVUnicef
Franska Louis Vuitton har tagit fram ett smycke i samarbete med Unicef för att sprida medvetenhet om barns utsatthet. Smycket, som finns som både hals- och armband, är utformat som ett hänglås och ska symbolisera löftet för att stötta barn i utsatta situationer. Som en del i samarbetet sprids nu ”The pinky promise” som står för att man lovar varandra något. I sociala medier sprids detta under hashtaggen: #makeapromise. Smycket går att haffa på Louis Vuittons butiker där 40% av intäkterna går direkt till Unicef. Flertalet kändisar är med i kampanjen. Vi ser bland annat följande som makeapromise: Nicole Kidman, Selena Gomes, Jade Jagger, Miranda Kerr, Jennifer Connelly och David Beckham.

 

Tummen upp! You go Nicolas Ghesquière!

 

Läs mer: länk

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *