Karin Boo Wikander

karin_profilpuff980

Välkommen till min värld av inredning och familjeliv!

Karin Boo Wiklander heter jag och är 32 år. Jag bor i en 20-talsvilla i Norrköping med min lilla familj som består av min man David och våra barn Alicia (3 år) och Gustaf (5 månader). Jag är utbildad marknadsförare och arbetar med kommunikation och PR. Är både anställd och driver eget, en mix som passar mig utmärkt. Just nu är jag föräldraledig men tar fortfarande uppdrag inom kommunikation, foto- och styling även om jag inte arbetar i samma utsträckning som innan föräldraledigheten. Men det är just det jag älskar med att vara egen, att bestämma över sin tid och när, hur och var jag vill arbeta.

Inredning är min stora passion och i vårt hem pågår det ständigt nya projekt. Min blogg bjuder på inspiration, tips och idéer för hemmet. Ni kommer också få följa min vardag som mamma med allt vad det innebär. Lämna gärna en kommentar så blir jag glad!

Alla bilder i denna blogg är plåtade av mig om inget annat uppges. Om ni vill använda bilder, kontakta mig och kom ihåg att alltid ange bildkälla. För frågor kring samarbeten, foto- och stylistuppdrag etc. kontakta mig på karin@studiotjugotre.se

KONTAKT: karin.boo.wiklander@myliving.se

INSTAGRAM: @houseno31