17 augusti 2016|Inspiration, Interiör

Land of fog

Lite ny fotokonst har kommit upp i vardagsrummet. Älskar motiv med blågröna toner.. tycker det gör sig så bra mot den grå nyansen på väggen. ”Land of fog” heter motivet och kommer härifrån för er som undrar. I övrigt har det inte hänt så mycket i vardagsrummet på sistone men jag har en projekt som ska platsbyggas här och det kommer bli såå bra när det är klart. Mer om det när vi är på gång :)

 

KRAM

IMG_9867

IMG_9861

IMG_9864

4 kommentarer

 • Så snygg! Vilken storlek har du på din tavla? Valde du poster eller canvastavla och isåfall vilket material? Precis vad jag letat efter!! :)

  • Tack Karolina! Min tavla är 40×60 med ramen. Jag köpte postern inramad och klar. Valde poster med matt papper och 4 cm passepartout. Kram!

 • Så himla fint alltså :) Har för mig att du hade HoP färgen Greige på väggen. Funderar på att ta denna till vår långsmala hall och en liten skrubb som är intill liggandes som ska göras om till ett pyttekontor. Men eftersom hallen är utan fönster så kanske det blir för mörkt? Kanske bättre med vitt som ljusar upp lite eller vad tror du?

  Velar som bara den alltså, hur svårt kan det vara..

  • Hmm, det är alltid svårt det där med färg.. Och ännu svårare när man inte sett utrymmet som ska målas. Givetvis är vitt ett säkert kort men kan inte säga att den grå kulören är mörk heller utan mest skapar en lite mer ombonad känsla. Hoppas du kommer på vad som är rätt för er! Kramar

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *