24 januari 2017|Okategoriserade

Yasuragi

1

Förra veckan vid denna tid befann jag mig på yasuragi. Det hade blivit dags för Studio Emma Svenssons härliga konferens. Det hela började med att vi samlades på söder för att tillsammans åka taxi ut till Hasseludden. Konferens varvades med fika (typ den bästa någonsin). Vi pratade om hur 2016 varit, att vi numer är 10 personer i företaget och därmed blivit 3 personer starkare och så peppade och planerade vi inför 2017.

När klockan slagit 16.00 checkade vi in på våra japanska rum, bytte om till baddräkt, tog vår korg med prylar och gick ner till spat. Sen njöt vi. I timmar.

 

Processed with VSCO with a10 preset

Utsikten <3.

 

2

Massa russinfingrar senare åt vi en härlig fyra rättersmiddag, delade några flaskor bubbel och tog några glas till i baren. Jag var för hungrig för att ta kort på alla rätter. Koselig.

 

3

Dag två hade vi tid till att planera portfoliojobb. Jag kollade in alla agenturer, letade inspiration, funderade på location och vilka jag skulle vilja jobba med. Extra inspirerande var vårt kontor för dagen.

 

4

Ett par timmar senare bytte vi dator mot yogamatta, åt lunch och spenderade återigen timmar i varma källan varvat med någon kaffe, te och fruktstund. Vi bastade, badade kallbad och tvagande oss samtidigt som vi prata om livet.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *