8 november 2016|Okategoriserade

Den senaste tiden

Processed with VSCO with b5 preset Processed with VSCO with b5 preset Processed with VSCO with b5 preset

Några behind the scenes från när jag plåtade Petra Tungården och Isabelle för Petras nya kollektion för Soft Goat. Bilderna är lånade av Petra.

Jag har gjort några lookbook plåtningar den senaste tiden = mängder av bilder som ska retuscheras. Just nu sitter vi med ungefär 750 bilder som ska tuschas till By Malina. Vi jobbar med fem olika färgmarkeringar, alla bilder måste arbetas med i rätt ordning och alla har ansvar för varsin grej t.ex friläggning eller städa bilden från damm. Crazy! Förutom all efterarbetning har jag hängt på HM x Kenzo event och på torsdag ska jag göra ett spännande filmjobb.

 

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *