3 juli 2015|Okategoriserade

Ljusa Nätter

_MG_8505

Under de senaste dagarna har jag hunnit med att fota ett bröllop tillsammans med Emma, fortsatt med bröllopsredigering från ett bröllop jag fotade i Maj, klippa film åt theyouway.com och fotograferat bilder till ett lite annorlunda men roligt projekt med norrlandsguld. Nämligen denna blogg. Såhär fint förklarar de själva projektet: “Ljusa nätter är gemenskapen för de som aldrig vill gå hem. Det är timmen mellan stängning och när fåglarna vaknar. Den stund precis innan man kommer iväg till festen eller den där extrakvällen man fick för att man missade tåget” .  

Man älskar ju när jobbet kan innebära en kväll med sina vänner, träffa nya eller åka till mitt bästa vardags-njutis ställe i Hässelby och grilla. Nu ska jag hoppa i bikinin, ta med mig en kaffe och datorn ut på terassen för att fortsätta klippa film. 

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *