22 maj 2018| Okategoriserade

Roberto Baciocchi.

Aldrig någonsin har jag funnit en så likasinnad själsfrände vad gäller inredning. Kulörerna, materialvalen – kombinationerna. Det är mycket som skriker perfektion i detta hem.

Arkitekten Roberto Baciocchi har tidigare designat Prada-butiker runt om i världen och bor i denna magiska 700 år (!) gamla villa på Toscana sedan 30 år tillbaka.

9 april 2018| Inredning

Drömmig fåtölj.

loafer-sc23-velvet-dandelion_side-view

loafer-miljobild

loafer-miljo

från & tradition, Loafer fåtölj, design av Space Copenhagen. En vårnyhet som kommit i sex olika kulörer. Snygg statement fåtölj alldeles för sig själv eller varför inte i en grupp om olika kulörer för att maxa wow-faktorn!

 

 

12 mars 2018| Okategoriserade

Fendi, Fendi.

Ni vet min favorit inredningsduo Dimore Studio? They have done it again…

Här ovan ser ni deras verk utav Fendis senaste boutique på Sloane Street i London. Det är inte första samarbetet dem sins emellan, utan är ett av raden projekt de haft tillsammans.

Miljön är som hämtad och tagen ur en roman från 1960-talet, och det är minst sagt designerduons specialitet att blanda upp med gamla vintagepjäser och färgskalor hämtade från förr tillsammans med moderna, nutida inredningsdetaljer.

11 mars 2018| Okategoriserade

Meet me in the green glen.

Ingen är gladare än jag över hur fint mina nya posters från Nordic Corner (länk) passade in hemma hos mig. Jag älskar, att som ovan, matcha posters med växtlighet (länk) och att komponera ihop små vackra stilleben. Allt behöver inte ha en given tydlig plats från början, utan att allt eftersom finna det lekfulla i att gång på gång hitta nya små vackra konstellationer runt om i hemmet. Som ovan!

Inlägg i samarbete med Nordic Corner

22 januari 2018| Inredning

Make me Blue.

På Torsgatan 69 tar det blåa ton. Skåpsluckor, dörrar, dörrkarmar och listverk. Extra vackert mot fiskbensparketten och de vita väggarna som kontrast. Ett vågat färgval som gör sig klockrent i denna miljö. Wow!