6 juli 2020|Okategoriserade

Juli

0F5D0D33-CFEE-490C-B0E2-39C4C777C8F0

År och dagar sedan vi senaste hördes?! Nä inte riktigt, lite mer än en månad. Men det känns som längre tid har gått. Jag försöker ta ett beslut gällande mina sociala medier. Jag älskar att blogga. Sen är instagram skitkul men jag är även sugen på att vlogga! Men, jag kan inte göra allt. Det går liksom inte, skulle aldrig få ihop den tiden som krävs! Får fundera lite till..

Annars då. Vad har hänt senaste tiden? Vi har sålt vår båt. Renoveringen hemma har stått still i och med att vi behövt lägga all ledig tid på att få båten fin inför försäljning. Midsommar har varit. Min barndomsbästis har fått en liten dotter och Alba där med en vän. Lyckans lycka!

Jag har annars mest varit som en zombie, lilla Alba har käkat varannan timme dygnet runt i nästan 8 veckor. Nu äääntligen har hon börjat sova liite längre perioder sista veckan. Hoppas hoppas det håller i sig!

HUR MÅR NI?!
ps. bilden ovan har min vän Julia tagit. Visst är den magisk?
EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *