2 juni 2020|Okategoriserade

Smygtitt – minirenovering av altanen

3A46441A-57A0-4068-B3DB-853AC150C642DF7E398E-EA8D-40FA-878F-5DFC3CF7BD6E

Jäklar va bra altanen vår framsida blir (altanen på baksidan kommer även den få sig ett lyft)! I söndags valde vi att påbörja en liten mini-renovering av altanen. Vi kommer hänga där mycket i sommar och det känns skönt att ha ett ställe som är ”färdigt”. Där man slipper sitta och tänka på vad man borde/ska fixa med. Nu kan vi hänga där och verkligen ta det lugnt.

De vi köpte huset av byggde på altanen och förlängde den hela vägen ut till ett förråd som står på tomten. Det gjorde att det var stora färgskiftningar mellan den gamla och nya trallen vilket inte var så snyggt. Jag kommer visa er före- och efterbilder och förklara steg för steg hur vi gick tillväga.

På andra bilden ovan ser altanen nästan svart ut, men i verkligheten upplevs den som mörk mörk brun. I juli kommer en takfirma hit och ska byta ut vårt tak. Hejdå slitna röda tegelpannor och hej till ett svart fräscht tak! Tror att den mörka terassen kommer knyta ihop det snyggt med det nya taket sen :)

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *