1 juni 2020|Okategoriserade

Hjärtat utanpå

FBA3442A-9F38-45DB-AA87-727E0AA2AE6E

Hjärtat har helt klart hamnat utanpå kroppen efter att vi blev föräldrar. Det är inte förrän man själv blivit förälder som man till fullo kan förstå sin egen mamma och pappas ständiga oro genom ens uppväxt.

Vi var med om det mest hjärtskärande och läskiga någonsin förra helgen. Alba blev plötsligt dålig, vi ringde 1177 för att rådfråga och under samtalets gång blev det värre. När operatören på 1177 frågade vilken adress vi bor på och jag insåg att de skulle skicka en ambulans brast det. Jag som annars är väldigt lugn, cool och rationell i svåra och kritiska situationer kunde inte hantera detta på samma sätt när det nu gällde mitt eget barn. Men det tror jag att de flesta kan relatera till.

Vi spenderade iaf halva dagen på sjukhus och de gjorde grundliga undersökningar och idag mår Alba som vanligt igen, det är vi så glada för<3 Barnvården i Sverige är verkligen helt fantastisk!

EstellesPerspektiv

2 kommentarer

  • Världens bästa barn. Och om ens möjligt – ännu bättre föräldrar ❤️

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *