31 maj 2020|Okategoriserade

Morsdag

459FFA56-2F73-4480-9D4C-D4DB29F8F79E

Min allra första morsdag. En dag jag tidigare så många gånger fantiserat om framtiden på.. ”Tänk den dag jag är någons mamma och blir firad”. Idag är jag någons mamma. Världens finaste människas mamma. Vår lilla Alba. Hennes mamma. Så fint så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Och Albas pappa, min största kärlek i livet, överraskade mig med ett så fint paket. Alldeles för bortskämd är jag.. Jag slås varje dag av sånna tacksamhetsvågor. Mitt liv är rikt på så många sätt. Rikt på saker man inte kan köpa för pengar, -kärlek. Känner innerligt och ofta att jag dragit jordens största vinstlott.

Tack för ALLT livet <3

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *