25 maj 2020|Okategoriserade

Rutin

0D577CE1-D210-4C21-882F-CB3AC350A5F2

Måndag. Något som har blivit lite av en rutin under veckodagarna är att när L kommer hem från jobbet hoppar han in i duschen på en gång. Sen umgås vi alla tre och käkar, försöker packa upp några flyttkartonger (hehe nej vi är ännu inte klara). När det är dags för L att sova ammar jag Alba och sen går Alba och L och lägger sig. Då smiter jag in i badrummet och tar ett bad. Varmt varmt vatten med badskum. Tända ljus. Sen ligger jag där och tänker på dagen. Så jäkla glad för att ha badkar igen! Jag har längtat i fem år (ja så länge sen var det vi senast hade badkar!).

Hur har er helg varit? Vår började väldigt fint men avslutades i ren panik då vår lilla tjej plötsligt blev dålig och ambulans fick komma hit. Hon mår dock bra nu igen<3 Tack och lov! Skriver ett separat inlägg om detta. Nu ska jag krypa ned hos mina älsklingar, god natt<3

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *