22 maj 2020|Okategoriserade

Vädret!!!

Processed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with c1 preset

Vilket fantastiskt väder hörni! Så fantastiskt att nu ha tomt och kunna hänga ute. Min kusin kom och hälsade på för ett par dagar sedan. När Alba somnat i vagnen passade vi på att plantera om lite blommor. Tack snälla Emma för hjälpen<3

Fun fact. Andra bilden ni ser ovan la jag upp på instagram. Ni var såå många som kommenterade i stil med ”fint du har pyntat vagnen”. Haha! Vi tog nämligen en promenix till affären och köpte en lavendel till planteringen. Påväg hem från affären satte jag så länge lavendeln i mugghållaren på vagnen.. Haha! Bara för att den inte skulle skadas. Den sitter alltså inte alltid där 😂

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *