20 maj 2020|Okategoriserade

Tack mamma!

F4A79496-3C1C-4204-BDF5-1D5F37C0CA5B
Igårmorse vid 08 stod jag och bytte blöja på Alba när mamma plötsligt dök upp utan förvarning. Med sig hade hon en påse med nybakt bröd, färska blåbär, smoothie, grönsaker, yoghurt och müsli. Min gulliga mamma hade bestämt sig för att överraska mig med frukost och sen hjälpa mig packa upp och komma i ordning. Det var nog den bästa överraskningen man kan tänka sig?! Gofrulle OCH hjälp med att packa upp. Dessutom hade hon köpt en present till oss, redskap till trädgården så vi kan gräva och rensa ogräs. TACK<3

Mamma stannade i ganska många timmar, satte upp lampa, rensade bland kartonger, organiserade i vårt kök. Så ovärderligt<3 Tack snälla mamma för all hjälp! Jag äääälskar dig!
EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *