19 maj 2020|Okategoriserade

På plats i huset

C45E74F9-F881-4355-80DD-F1CFA990B976

I fredags (15/5) fick vi nycklarna till huset och i lördags gick flyttlasset! Vi fick fantastisk hjälp från familj och vänner. Vi hade aldrig klarat det utan dem! TACK, ni är guld<3

Inte bara att vi flyttade i lördags.. Jag blev även överraskad med en så himla himla fin 30års-present. Ett piano! När jag, Alba och Josefine kom till huset i lördags och väntade på att ta emot ett flyttlass stod plötsligt ett piano i vardagsrummet! Om jag blev glad?! Ärvde ett piano av min mormor och morfar som jag tyvärr gjorde mig av med när vi flyttade till lägenhet för några år sedan.. Ångrar det så så mycket! Älskling berättade att han försökt hitta det pianot igen.. Men utan att lyckas. Så det fick bli ett annat. Men oj va glad jag är över det! Har spelat varje dag sen i lördags! Tack tack tack <3

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *