8 maj 2020|Okategoriserade

Fredag

141D8777-FF2E-40FA-B007-EF16EF9704AD

Äntligen fredag! Det betyder att älskling är ledig med oss nu ett par dagar. Så fint att ha honom hemma<3

Idag är det på pricken en vecka till att vi får tillträde till huset. Herregud! Det kommer gå så fort. Här hemma ser det ut som ett slagfält. SAKER. ÖVERALLT. Kliar i min kropp. Jag klarar inte riktigt av när det är rörigt. Jag försöker verkligen öva på det, men jag har så svårt för att slappna av och njuta när det är saker överallt. Nu är det ju stökigt av förklarliga skäl, vi håller på att packa ned ett helt hem. Även det faktum att vi har en liten bebis, det innebär att all tid jag tidigare lagt på att plocka och städa nu istället går åt att amma och byta blöja.
Ni andra med småbarn.. Har ni några superknep för att hålla ordning?

Det doftar ljuvligt från köket, bilden ovan visar vad som tillagas! Ha en superfin fredag gullisar ❣️

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *