12 april 2020|Okategoriserade

Flytten närmar sig

9485767F-79A2-4062-8F58-AAEF1A7E7E07 A7A386C6-F69C-4133-A176-8577DFDDAA0E

Det är ganska exakt en månad tills vi flyttar till huset. Herregud va vi längtar! Fantiserar om att dricka morgonkaffet på altanen, bada badkar om kvällarna, få sätta Albas små fossingar mot vår gräsmatta för första gången. Tänk så många minnen vi kommer skapa där tillsammans!

Vi har ju tidigare bott i radhus, och när vi sålde radhuset flyttade vi till nyproduktions-lägenhet och gjorde därför oss av med våra solstolar, utemöbler.. Och ja. Egentligen allt sådant! Så det behöver vi införskaffa igen. Just nu har jag kärat med mig i de gröna utemöblerna från HAY som ni ser ovan. HUR FINA? Bilderna är lånade från ”bloggaibagis” instagram.

EstellesPerspektiv

2 kommentarer

  • Hej! För länge sedan minns jag att du la ut en bild på ett så fint soffbord, lite ovalt i trä (?) ☺️ Minns du vart du köpt det? Det skulle göra min dag! Glad påsk!

    • Hej! Jag har svarat på din kommentar i ett inlägg :) Hoppas det var svaret du sökte!

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *