10 april 2020|Okategoriserade

Två månader

71FAA292-0278-40F4-9AB7-0BD64C971E57

Idag fyller vår lilla skrålla 2 månader. Kan ni förstå? För det kan inte jag. Jag är så tacksam så tacksam så tacksam för henne. Man kan ha haft världens tuffaste natt och dag utan sömn och med en gnällig liten tjej. Men så tittar hon på en och ler och den där tröttheten känns inte alls längre. Man bara smälter?! Aj aj aj mitt hjärta. Det bankar så hårt för henne!

I två månader har hon gett mig och L obeskrivlig kärlek. Sådan kärlek man bara kan känna för sitt barn. Jag lovar, man fattar inte innan man själv upplever det. Att bli förälder alltså. MAGI <3

Tack livet. Och tack vår lilla tjej för att du valde att komma till just oss<3 För dig ska vi göra allt.

EstellesPerspektiv

1 kommentar

  • Åh grattis!
    Vad har ni för anledning till att inte visa Albas ansikte? Dömer inte men är intresserad av hur ni resonerar

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *