22 mars 2020|Okategoriserade

Är våren här för att stanna?

BD29C516-C6FC-47F3-9AAD-27A6D8C237A0

Söndag. Vilka fantastiska dagar vi haft, kallt men ändå soligt. Visst känns det som att våren är påväg och då för att stanna? Man kan ju hoppas.

Vi försöker gå långpromenader varje dag nu. Jag har haft så fruktansvärt ont i mitt bäcken efter förlossningen, precis som i slutet av graviditeten. Det som kallas foglossning. Jag som trodde det skulle släppa så fort bebisen kommit. Jag tänkte att det var en smärta man bara kunde ha under själva graviditeten. Men icke. MEN. Nu börjar det kännas mycket bättre och jag kan äntligen gå promenader utan att det värker i rygg, ljumskar och blygdben. SÅ SKÖNT! Alltså det är verkligen en sådan lättnad. Jag har saknat att kunna röra på mig utan att få ont!

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *