7 februari 2020|Okategoriserade

Fördriva tiden

E8599985-B29F-4AA7-B295-3824827BEF40

FREDAG❣️ Vaknade i samband med att älskling åkte till jobbet. Kunde inte somna om så gick upp och gjorde frukost och kikade på Nyhetsmorgon. Ringde sedan prick i samma sekund som nagelsalongen jag gör mina naglar på öppnade. Hade sån tur att de kunde ta emot mig en halvtimme senare. Perfekt tidsfördriv.

Promenerade till centrum och fick mina naglar gjorda. Sen gick jag till ICA och handlade inför tacokväll, bla massa avokado och koriander. Mums! Köpte även massa gotte. HEHE❣️ Ikväll blir det Talang på TVn och mys med älskling.

Har ni några roliga planer för helgen? Min plan är att föda barn. Men vi får väl se vad bebis vill.. Hehe❣️

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *