5 februari 2020|Okategoriserade

BF + 7

29877099-A515-48BC-8573-3CD161D698B1 282731AB-4454-40CE-9D33-F5132842669A

Idag är det pricken en vecka sedan BF var. Jag är alltså BF + en vecka idag. Imorgon ska vi till barnmorskan, först ska vi göra ett ultraljud och sen ska vi träffa barnmorskan. Vi ska kolla mina värden och se hur bebisen har det i magen, mängden fostervatten, om flödet i navelsträngen fortfarande är bra osv. Sen beroende på hur allt ser ut så får vi antingen en tid för igångsättning eller så får vi fortsätta vänta tills bebis själv väljer att komma ut❣️

Haha alltså bilderna ovan. Ni måste undra om jag slagit i huvudet? Men icke. Är bara en höggravid kvinna som försöker få dagarna att gå utan att klättra på väggarna. Dagens mission har varit att rengöra ugnen med svinto. Stod i en timme och skrubbade, sen sa magen och ryggen ifrån. Hann inte med sidorna av ugnen ordentligt så det får väl bli morgondagens projekt. Skulle vilja tvätta våra rutor också. Får se vad jag orkar!

Igår (tisdag) vaknade jag strax efter 04 och kunde inte somna om. Gav upp vid 06 och gick upp och slog på Nyhetsmorgon och gjorde frukost. Vid 07 ställde jag mig och bakade veganska kärleksmums. Sedan tvättade jag håret och plockade hemma. Vid 11 kom min barndomsbästis Madde. Hon bjöd på thaimat till lunch och sen fikade vi kärleksmumsen jag bakat. Tog en liten promenad. Så mysigt med besök❣️

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *