31 januari 2020|Okategoriserade

Mjuk kaka med rivet äpple

E1ED8F56-0316-44DB-AA3F-CB0D14D21835

Ni minns den mjuka veganska kakan jag bakade förra veckan? Med lingon i. Receptet hittar ni HÄR. Jag testade hur som helst att göra en variant på den, hade två röda äpplen hemma som behövde ätas upp så jag skalade och rev dem på den grova sidan av rivjärnet. Sen vände jag ned dem i smeten och rörde om. Toppade med pärlsocker istället för lingonsylt som förra gången. Blev kalasbra!

Nästa gång tänker jag testa att riva i morötter istället.. Och toppa med frosting och kanske citroncest. Typ som en morotskaka. MUMS❣️

EstellesPerspektiv

2 kommentarer

  • Vad hände med inlägget om din babyshower?

    • Hej Lena! Åh, det hade jag totalt glömt bort.. Tack för påminnelsen! Ska försöka ordna det under morgondagen :)

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *