31 januari 2020|Okategoriserade

Bf+2

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with f2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with t1 preset

Freeeeeedag! Bf+2, ingen bebis än. Helt ärligt så gör det inte så mycket. Det är många som skrivit på instagram att de tycker synd om mig som får gå över tiden.. Men jag tycker inte att det är jobbigt. Inte än iaf, kanske låter annorlunda om en vecka. Men just nu känner jag att bebis kommer när bebis är redo. Och just nu har bebis det gött i magen så då får plutt ligga kvar!

Annars då? Jag vaknade upp med överskottsenergi. Plus att jag typ inte har ont i ryggen. FÖRSTÅR NI VILKEN BEFRIELSE!!! Det kanke är därför jag har mer energi? Jag började dagen med att byta lakan. Nu håller jag på att tvätta all smutstvätt, inne på fjärde maskinen. Har plockat och donat. Vattnat blommorna. Vikt ren tvätt. Passar på att njuta av att kunna röra mig någorlunda vanligt (så vanligt man kan röra sig som höggravid!).

Har inte haft någon inspo till att fota nytt material till bloggen. Så det fick bli tre gamla bilder. Första bilden är från sommaren 2018, när jag drack kaffe och läste bok en tidig morgon på vår uteplats. Bild två är på min älskling när vi firade vår 6års-dag för ett par år sedan. Tredje bilden är på mig från i våras, gravid i vecka 9-10 någonting.. När det fortfarande var en hemlighet❣️

EstellesPerspektiv

2 kommentarer

  • Haha kanske energin kommer lagom till värkarna? 😉 Skönt att du kan njuta! <3

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *