13 januari 2020|Okategoriserade

Ni är underbara, tack!

2CF0A9A8-25A6-402A-9375-97E102426E3A

Först och främst.. TACK för all kärlek. All pepp. Alla kommentarer här och meddelanden på instagram. Har varit lugnande och fint att få läsa om era vändningsförsök och även fina upplevelser kopplade till kejsarsnitt. Känner mig lugnare idag. Har börjat acceptera. Bestämt mig för att det räcker med rädslan nu. Dags att börja fokusera och tänka positivt. Vändningsförsöket kan ju faktiskt lyckas. Och gör det inte det, finns det ju fördelar med snitt också. Även fast jag får kämpa för att komma på dem..

Fick tips om att lyssna på podden ”vattnet går”, avsnitt nummer 25 med Elsa Billgren. Hon gjorde ett vändningsförsök och fick en fin upplevelse. Dessutom lyckades vändningsförsöket! Det hon även nämnde var att under de veckor hennes son låg i säte (alltså med rumpan ned och huvudet upp) så kunde hon i princip inte gå. Hon hade fruktansvärt ont i ryggen! Tydligen är det väldigt vanligt när bebisen ligger åt fel håll då ischias-nerver och annat kan komma i kläm. Plus att belastningen på bäckenet blir fel.

Det är alltså DÄRFÖR jag senaste veckorna haft så jäkla ont i ryggen och knappt kunnat gå. Har aldrig hört om det tidigare, att en bebis i säte kan påverka mammans rygg och bäcken så mycket. Men ju mer jag googlat på det desto mer info hittar jag om det. Men har aldrig hört någon prata om det förut!

Elsa berättade iaf att så fort vändningsförsöket lyckats, så kände hon samma dag hur smärtan i ryggen och bäckenet försvann och att hon fick en helt annat form på magen!

Ps. Bilden ovan visar två av bebisens filtar och en snutte som jag och älskling sover med varje natt för att de ska få vår doft. De ska packas ned i bb-väskan och följa med till sjukhuset när det sedan är dags❣️

Snart snart snart får vi träffa vår bebis som legat i min mage så länge nu. Overkligt!

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *