9 januari 2020|Okategoriserade

Vilodag

F389193D-E77B-48BC-9507-DBCDB0F0D44A 46911B68-4AD9-413A-A04F-30E0D38E0983

Torsdag. Idag ska jag ligga i sängen, och på soffan, på pricken HELA dagen.

Igår tog jag bilen till Uppsala för att träffa min kusin Emma. Trots att det mest ansträngande vi gjorde var att förflytta oss mellan caféer så hade jag så j*vla j*vla ont i ryggen mot eftermiddagen igår. Älskling värmde vetekudden, masserade och gav mig alvedon. Jag mådde även illa, hade typ kramp i magen.. Kändes som sammandragningar fast utan att magen blev hård.. Och så kändes det som om någon stack knivar i mutti på mig. Har ilat heeeela natten! Vet inte om det är så att bebis håller på att fixera sig och att det därför gör så ont? Någon som vet?

Nu ska jag fortsätta kolla tv och vila under täcket. Är helt slut och har fortfarande väldigt ont i ryggen. Hoppas ni alla har en fin torsdag❣️

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *