7 januari 2020|Okategoriserade

Första (men absolut inte sista!) semlan för i år

3D817637-888B-42AA-AB7B-989AF9A4CB04

Tisdag. Idag har det inte funnits någon hejd på mina cravings-begär! Varit sugen på pricken ALLT! Jag och älskling var på kurs imorse på vår barnmorskemottagning, ”första tiden med nyfött barn”. Efter det köpte jag mig en semla och drack en kopp kaffe. Sen tokdäckade jag i sängen. Man kan beskriva mina senaste dagar med orden SÖTSUG och SÖMNBEHOV.

Idag har jag varit sugen : budapest-bakelse. Pannkakor. Rostmackor med jordgubbssylt på. Falafel. Varm choklad med grädde. Currygryta med ris och grönsaker. En riktigt go och bra tillagad latte på havremjölk. Nybakt bröd med MYCKET smör på. Vegankorv i bröd med söt-stark senap, ketchup och rostad lök. Biopopcorn och iskall cola. Haha, VEM ÄR JAG?!

Jag har som tur är inte tryckt i mig allt ovan. Jag har nöjt mig med att fantisera om det mesta av det. Men en semla unnade jag mig som sagt! Mycket gott❣️

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *