2 december 2019|Okategoriserade

Första måndagen i december

9D7783BE-DDF4-4736-B949-8294387F936C

Måndag. Alfons och Oscar har legat på sängen och solbadat tillsammans. Ibland är de för jäkla gulliga ihop. Och ibland vill de ha ihjäl varandra, typ. Oscar vill mysa på pricken hela tiden och vara nära Alfons. Alfons har supermycket integritet och vill själv bestämma när någon får komma nära😅 Det kan krocka lite mellan dem ibland.

För er som inte vet så adopterade vi Oscar i somras från bästa Java Whiskers (@javawhiskers på instagram). Klicka HÄR för att komma till dem. Sveriges första kattcafé med omplaceringsverksamhet. Oscar behövde ett nytt hem och vi anmälde intresse. Vi fick åka på ett litet möte på Java Whiskers och de tyckte vi kändes som en bra ny familj för Oscar. Vi är så glada över att just vi fick adoptera honom. Han ger oss SÅ mycket kärlek varje dag, han är väldigt speciell❣️ Och även fast Alfons ibland är som en sur gammal gubbe vet vi att även han uppskattar Oscars sällskap.

Tänk, snart är vi fem själar i den här familjen. Alfons, Oscar, älskling, jag och lilla bebisen❤️

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *