29 november 2019|Okategoriserade

Bebisens hörna

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bebisens egna lilla hörna. Tänk att en liten människa ska ligga där och sova. Vår lilla människa. Som tar lätta små andetag och som kommer ta oss med storm från första sekund.

Det är så märkligt att bebisen är så nära nära nära. Men ändå så långt bort. Jag bär på vår lilla människa och känner hen flera gånger om dagen, men vi vet inte vem hen är. Eller ser ut. Vi vet bara att vi kommer älska vår lilla människa för evigt och att våra liv kommer få en helt annan innebörd. Det är så mäktigt att få vara med om detta. Att få bli mamma. Att få bilda familj med människan man älskar mest i hela världen❤️

Ser ni det fina babynestet? Det är från Babynestbutiken, klicka HÄR för att komma till hemsidan. Jag valde färgen ”smaragd”, en ljuvlig grön-grå färg. Sidenbandet är avtagbart och man kan även öppna upp babynestet nedtill och på så sätt reglera storleken på det. Jag är supernöjd, kvaliten är fantastisk :)

EstellesPerspektiv

2 kommentarer

  • VAD FINT NI HAR GJORT!! Tänk att lilla skruttisen snart ligger där! ❤️❤️

    • Åh, tack ❤️ Ja, och det är en sån sjuk tanke! VEM ÄR LILLA PYRET LIKSOM? <333

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *