28 november 2019|Okategoriserade

Veganskt julbak

53B04F96-97F7-40E7-A7B8-483BDED37330

Håll utkik kommande dagar så kommer jag posta ett gäng veganska julbaks-recept! Det är väldigt enkelt att veganisera ALLA recept. Visste ni tex att kikärtsspad ersätter ägg? Det märks ingen skillnad alls på bakverket! Varken smak eller konsistens. Jag vill utmana er alla att testa följa veganska recept i jul istället för de med animalier. För djuren❤️, för vår planet och för din hälsa.

Har ni några frågor om hur man kan veganisera just ditt favoritrecept, -kommentera här eller skriv till mig på instagram. Jag hjälper gärna till!

Vad tror ni jag har bakat med den veganska chokladen ovan, någon som vågar gissa?

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *