28 november 2019|Okategoriserade

Vaggar mig fram

2AB00DD3-CB35-455A-A486-5B40E3D2329B AA51125D-AD19-4A1E-B308-969039BD2A3D

Hej gullisar❣️ Hur mår ni? Jag vill verkligen inte vara den som klagar.. MEN. Fan va ont jag har i ryggen. Bland annat. Idag har jag även smärta i magen liknande mensvärk. Men ändå, wow. Att min kropp bara vet hur den ska göra för att baka en bebis. Jag behöver inte göra så mycket mer än att ge kroppen näring, vatten, sömn och vila.

Det är ändå lite kul hur jag innan jag blev gravid hade en tanke om att jag skulle fortsätta träna som vanligt (vilket är crossfit som är väldigt hård träning) under en eventuell graviditet. Nu med facit i hand kan jag inte ens promenera till Ica i vanligt tempo. Jag vaggar fram. Denna omställning har varit rätt tuff mentalt. Jag älskar att träna och röra på mig och känner mig rätt låst och fängslad när jag inte kan göra det. Men jag vet ju att det inte är för alltid. När bebis har kommit och min kropp fått tid att läka ser så jag fram emot att få bygga upp den igen!

Just ja. Nu har vi gått in i vecka 32. Det är stort❤️

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *