24 november 2019|Okategoriserade

Styled By Mikkan

5CF34F17-0042-4C7B-BEA5-BB007DA0391FA7E7D3D7-E267-4742-B8A5-FCAD2E2EA02DOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset Processed with stampOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset Processed with stampOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset Processed with stampOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset Processed with stampOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset Processed with stampOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset Processed with stamp

BILDBOMB. Här kommer ännu mer bilder från mitt besök hos Michaela. De två första bilderna är från när jag klippte av mitt lååååånga hår till kort page. Hur snyggt var inte det?! Och hur sjukt är det att det inte ens gått ett år sedan jag klippte av håret? Jag har dessutom klippt mig två gånger till efter att jag klippte page. Michaela tror att mitt hår växt ca 20 cm (!!!) sedan jag klippte page.

Jag vet ju att jag har bra hårgener och att mitt hår växer fort.. Men detta hade jag inte väntat mig! Nu håller jag på att spara ut håret igen till mitt och älsklings bröllop. Men sen blir det nog page igen❣️

En annan SJUK grej. Jag och Michaela bokade in mig på en ny tid hos henne i mars. Sen sa Michaela ”då kanske du har med dig bebisen?”. MEN VÄNTA, VA?! Alltså det är så stort och ogreppbart att bebisen kommer vara utanför min kropp. Och att det inte ens är långt bort. Så ja. Nästa gång Michaela ska göra mig fin i håret är jag MAMMA❤️

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *